برای ما اوتاکوها همیشه یه راز شیرین بوده که موسیقی و علمیتخیلی چهقدر میتونن با هم عجیب و درخشان گره بخورن. حالا گمشده در نور ستارگان (Lost in Starlight)، انیمه کرهای تازهای که توسط هن جی-وون (Han Ji-won) کارگردانی شده و با نویسندگی شریکش کانگ هیون-جو (Kang Hyun-joo)، این راز رو به داستانی ملموس، پر از دلشوره و امید تبدیل کرده.
Lost in Starlight در تاریخ جمعه، ۳۰ می ۲۰۲۵ (۹ خرداد ۱۴۰۴) برای اولین بار در کره جنوبی اکران شد. طبق اعلام شرکت CJ ENM، نسخه بینالمللی با زیرنویس انگلیسی و چند زبان دیگه بهتدریج از اواخر تابستان ۲۰۲۵ (حدود مرداد و شهریور ۱۴۰۴) روی پلتفرمهایی مثل Crunchyroll و Viki منتشر میشه تا طرفدارهای آسیایی و بعد اروپایی و آمریکایی هم بتونن این اثر رو ببینن.
عشق در آینده؛ داستان نان-یونگ و جی
این انیمه ماجرای نان-یونگ (با صداپیشگی کیم ته-ری / Kim Tae-ri) و جی (با صداپیشگی هانگ کیونگ / Hang Kyung) رو روایت میکنه؛ دو جوان در سئولی آیندهنگر که زیر نورهای درخشان شهری مدرن، به لطف موسیقی به هم پیوند میخورن.
نان-یونگ دختریه که رویای سفر به مریخ و دنبال کردن رد مادر فضانوردش رو داره و جی، پسریه که هنوز عاشق سازها و موسیقی آنالوگه. جرقه عشقشون از وقتی زده میشه که جی برای تعمیر پلییر وینیل نان-یونگ دست به کار میشه؛ دستگاهی که حالا دیگه خیلیها حتی بلد نیستن باهاش کار کنن!

فراتر از انیمههای نوجوانانه
برخلاف خیلی از انیمههای شونن و رمانتیک که روی دبیرستانیها و عشقهای ساده متمرکز میشن، Lost in Starlight قصه جوانهایی رو میگه که تازه پا به دنیای بزرگسالی گذاشتن. همونهایی که بار حسرتها، شکستها و رویاهای بزرگ رو به دوش میکشن. اینجا عشق فقط یه فانتزی یا شوخی نیست؛ یه تجربه جدیه که با اضطراب، اشک و حتی نوعی فلسفه همراهه. صداپیشگی کیم ته-ری و هانگ کیونگ این عشق رو از کلیشههای سطحی میبره به جایی که شبیه یه سرود ملایم و واقعی میشه. چیزی که با گوش میشنوی اما انگار توی قلبت زندگی میکنه.
هنری که تصویر رو میلرزونه
این اثر توسط Climax Studios ساخته شده و چیزی که خیلیها رو شگفتزده کرده، جزئیات تصویری فوقالعادهشه. ترکیب استایل ژاپنیپسند طراحی شخصیتها با نورپردازی و دکوپاژهای سینمایی کرهای باعث شده هر فریم، انگار یه تابلو باشه.
دنیای آینده این انیمه، برخلاف فضای تاریک و ضدآرمانشهری (Dystopian) فیلمهایی مثل Blade Runner، یه سئول درخشان، پرامید و تقریباً آرمانشهری رو نشون میده. این نگاه مثبت، یه جهت تازه به علمیتخیلی میده که کمتر دیده شده.
اوتاکوها آماده؛ موسیقی اینجا قلب داستانه
بخش بزرگی از قدرت این اثر، موسیقیه. از پیانوهای نرم و سمفونیک گرفته تا دیجیستهای مدرن، صدای عشق نان-یونگ و جی رو هدایت میکنه. بهخاطر همین، حتی بازاریابی انیمه هم بخش زیادی از تریلرها رو روی موسیقی گذاشته.
اگه عاشق داستانهایی هستی که موسیقی عنصر حیاتیشه (مثل Your Lie in April یا حتی فضاهای ملودرام Kids on the Slope)، این انیمه حسابی تو رو سیراب میکنه.
چرا باید این انیمه رو ببینیم؟
Lost in Starlight یه ترکیب منحصر بهفرد از علمیتخیلی، رمانس و موسیقیه. یه قصه آروم که تو رو با خودش به گوشههای خلوت قلبت میبره. این انیمه به ما یادآوری میکنه که عشق، حتی در دنیای پر از تکنولوژی آینده، هنوز هم چیزی ظریف و زندهست.
همینطور نشون میده انیمه فقط از ژاپن نمیاد. این اثر کرهای، با رنگ و بوی آسیای شرقی، داره مسیر تازهای رو توی انیمیشنهای بینالمللی باز میکنه. پس اگه اوتاکویی که دلت میخواد چیزی فراتر از عشقهای سطحی و اکشنهای تکراری ببینه، این اثر میتونه حسابی تکونت بده.

در نهایت…
Lost in Starlight رو شاید بشه یه آواز عاشقانه دونست که از دل یه سئول درخشان و پرامید توی آینده میاد، اما پیامش خیلی قدیمیه:
عشق، امید و موسیقی، حتی توی دل فضا هم خاموش نمیشن.